Cautare

2842 de rezultate pentru "stoicescu alexandru negru voda" (3.47 secunde)
"Practic, ordonanta elimina intr-o anumita masura munca la negru. ... Este un pas inainte pentru ca prin aceasta metoda se incearca si evitarea muncii la negru", a declarat Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor.
Potrivit reprezentantilor ITM Dolj, numarul angajatorilor depistati ca apeleaza la forta de munca la negru este constant.
El a precizat ca majoritatea celor care muncesc la negru au si locuri de munca legale. ... Nu lucrezi la negru pentru a economisi bani, ci pentru ca vrei sa-ti cumperi un nou televizor sau orice altceva", a spus el.
209 lei incasati la negru, fara nici o evidenta contabila, reprezentand contravaloarea pizzelor vandute in perioada 8- 15 iunie. ... Ieri, un angajat (presupunem, la negru, ca intreaga afacere Sabroso) a iesit foarte agitat dintre cuptoarele unde se coace evaziunea si a interzis fotografierea sediului de pe I.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Iubitor de escapade in locuri exotice, Dan Negru a descoperit recent o oaza balineza la doar 60 de minute de Bucuresti, in localitatea Cornu, la Bali Spa.
La doua cutii de ceai verde vandute se vinde una de ceai negru! ... Au venit actorul Mitica Popescu si prezentatorul tv Dan Negru, cel din urma luand ciocolate fara zahar si fara gluten, facute in Spania.
Decorati cu culori ale elementului feng shui apa - albastru si negru - cu diverse elemente, cum ar fi perne, un abajur, covor sau perdele. ... 2014 CENTRU - ROMANTISM si EDUCATIE Albastru si negru sunt culorile bune pentru Centru.
Au ales talismane cu pietre pretioase si semipretioase precum diamant veritabil, negru sau briliant, rubin, safir albastru, galben, roz, oranj, cristal, safir negru, topaz albastru, cristal topaz, ametist violet sau verde, citrin, granat, onix negru si verde, peridot, cuart roz si fumuriu, tsavorit verde emerald, sidef natural si perla de apa dulce.
Intr-o varietate de culori metalice, albastru sau negru, ele vor arata foarte bine in tinuta ta de zi cu zi. ... Aceste sandale din piele alb si negru se va potrivi cu toate tinutele tale.
Iata una dintre poeziile sale, intitulata Dama de negru, care urmeaza sa apara in volumul de versuri Clipa. Dama de negru Se scalda noaptea-n parul tau In ochii tai se sinucid amantii Se cuibaresc fara pareri de rau La sanul tau frumos toti dilentantii.
-in eczema acuta, eruptie eczematoasa si eczema umeda cu Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG-D1; ... - in urticarie cu Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1;
ceai Window (verde), ceai Moscow (ceai negru) si ceai New Years (negru) - la 35 RON si trei sortimente de Amber: ... Avem si o cutie de ceai, Music Concert Christmas, negru din frunze de ceylon, cu ananas, ghimbir, albastrea si nalba si arome de vanilie, mar, scortisoara si lamaie.
"Oboseala este un simptom asociat cancerului de toate tipurile si de obicei apare din cauza anemiei provocate de acesta", explica medicul oncolog Serban Negru.
In iunie 2015, la conferinta anuala MUFON din Ohio, el a vorbit despre OAMENII IN NEGRU.
Femeie in negru Se pare ca visul in care apare o femeie in negru ar putea insemna ca cineva se pregateste sa moara. ... Traditia chinezeasca spune ca a visa o femeie stranie imbracata in negru sugereaza succesul in afaceri.
Aceasta schema este alcatuita din Extract din muguri de Arin negru- Alnus glutinosa MG=D1, Extract din mladite de Sequoia- Sequoia gigantea MG=D1 si Extract din muguri de Mesteacan pufos- Betula pubescens MG=D1.
Acum 4-5 ani un ziarist american a luat premiul Pulitzer pentru ca a demonstrat ca, fiind negru (sau afro-american, asta e echivalentul pentru rrom la ei) e de 3-4 ori mai dificil sa obtii un credit de la banci, in comparatie cu un alb.
- Vedetele colectiei mele, Romantique, sunt rosu si negru! ... - Am observat ca ati renuntat sa mai purtati negru in totalitate! - Da, asa este, vine primavara si in seara aceasta m-am imbracat intr-o rochie rosu cu negru!
• 18 iun 2007 - Secretarul de stat in MAE Mihai Gheorghiu se intalneste cu fostii detinuti politici Alexandru Lesco, Andrei Ivantoc si Tudor Petrov Popa, cei trei, impreuna cu famiile, urmand sa efectueze, la invitatia Guvernului, o vizita "lunga" in Romania "pentru recuperare".
google-analytics.com